Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja
I ja sam igrao TERU prije, oko 2 godine i realno gledajuci koncept same igre je dosta slican ali B&S mi je za sada dosta bolji. Iako sam tek 22 level, u igri ima toliko toga za raditi da to nisu istine. U TERI prava igra pocinje tek kad se dosegne max level dok u B&S to definitivno nije slučaj. Iako sam tek 21 level, vec sam odigrao sigurno 50ak dungeona, 10ak 1vs1 matcheva sto je odlicno. Ne znam da li je to zbog toga sto je tek pocetak igre pa ima mali milijun igraca ali nikada nisam cekao vise od 3 sekunde da mi nadje protivnika za 1vs1 match dok traženje partnera za dungeon rijetko kad potraje duze od 20-30 sekundi što je opet neusporedivo brze nego kod TERE gdje je takav sistem da dungeon ne pocinje dok se ne nadje tank i healer klasa, pa ako si dps to zna potrajati i po sat vremena, dok u B&S nema takvih kategorizacija i samo pronalazenje partnera za dungeon, match je dooosta brze. I svidja mi se svijet, preogroman je. Jedina mozebitna zamjerka su mobovi. To je uvijek isti slučaj. Svaki mob ima dva-tri svoja seta napada, glavni bossovi mozda koji vise i to je to. Stvarno bi bilo super da danas sutra neki mmorpg tu napravi neku izmjenu, da ti napadi budu sto je moguce vise random, da to bude teže a ne ovako. Iako mi za sada ta linearnost ne smeta. U TERI naprimjer nikada nisam mogao jedan dungeon vise od tri puta za redom odraditi bez da mi dosadi, a ovdje sam 10+ puta igrao Black Narrows dungeon, kao expert mode dungeon za low levele i nije mi dojadio.
Za sada sam prezadovoljan igrom i bas ce dobro doci kad ne budem imao sta za raditi da to mogu upaliti.
|
Slažem se sa gotovo svime, ali da je svijet preogroman?!
B&S ima jedan od najmanjih svijetova koje sam ikada vidio u MMO-ima.
Nema race/faction zona za levelanje, nema čistih PVP zona, sve mape su zatvorene nevidljivim zidovima, itd.
Ovo naravno umanje replay value, tj. dizanje altova, jer prolaziti sve nekoliko puta na doslovno isti način je koma.