View Single Post
Staro 24.01.2016., 22:16   #1440
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
a je?

a šta ako ja kažem da svaki gejmer koji drži do sebe igra sp i ne zamara se gluparijama koje su au pair 8 ball pool na flashu nego se jednostavno bavi pričom i igrom mimo globalne rank ljestvice?

mogu biti u pravu, mogu biti u krivu.

ma to gpu je brži od ovoga ili onoga... čovječe božji to je fakin int. grafa koja daje 5fps više nego prošlogodišnja u nekom mid-vizual segmentu onako who fakin cares za to?!

možeš mi pokazati točno na sklopljeno living-room itx kućište koje radi na 4k fludino, bez trotla cpu-a ili gpu-a?
Daj mi pokaži kolko ljudi ima uopće 4k monitor/TV da bi to uopće bilo relativno.

Čak ni 1440p još nije od značaja (1,28%) naspram 35+% 1080p i 27% 720p. 95+% je < 1440p na steamu.

Daj mi pokaži konzolu koja može tjerati 1080p sve na max (po PC mjerilima) fluidno ;P

A sad kad dodje Polaris....

I neznam kaj ti to znači "igra sp". Očito nisi upoznat da masa ljudi na steamu igra sp igre. I što steam ima s "globalnom ljestvicom"? Ili su svi entuzijasti pirati? Il neš....

Realnost je da je velika većina ljudi zadovoljna s performansama na rangu konzola, a sljedeći APUi bi trebali itekako prešišati konzole. Pa si ti misli.

Ne znam zašto se tolko živciraš što je nano dovela high end performanse na itx....što nikad prije nije bilo. I umjesto da kao "IT entuzijast" budeš sretan zbog toga ti pljuješ po valjda najvećem GPU dostignuću u zadnjih x godina, a na tri-x ti je "prevelik cooler" jel...nemože se tebe zadovoljiti vidim ja ;P

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 24.01.2016. u 22:29.
MikaHR je offline   Reply With Quote