Da ne kuzim ni ja.
Ponovo pricamo o glupostima, pokazi APU koji radi na 4k fluidno? Mislim ono pitanje stvarno suludo. Jos ne igramo na 4k monitorima igre a kamoli da bi igrali ih na 4k TV.
Pogotovo u RH gdje ako ne skines film, "posudis film", pretplatis se dodatno na neke FHD kanale preko MAX TV ili slicno, ili placas mjesecno netflix, HD rezu neces vidjet nigdje a kamoli FHD. Samim tim 4k TV totalno nepotreban.
A ne treba ni napomenut da u 2015 i dalje najvise TV-a koji su bili prodani ... HD ready ...
APU je odlicno rjesenje za living room itx build. Stavis APU, spojis na tv imas super brzi media player i VISE. Pozelis ponekada zaigrat neki game iz trosjeda sa joypadom bez greske to napravis. Sve to imas u super malom caseu u koji mozes stavit napajanje iz uredskog kompa 2000 godine. Koliko to nikada nebi koristio kao main rig, APU je fakat fenomenalna stvar i super je da se razvija i dalje.
Koliku je prednost donio u uredskim kantama ili studentskim to valjda ne treba napominjat. Vecina ureda ( osim drzavne uprave koja jos ima p3

) dns je opremljeno sa nekom vrstom APU-a ( vecinom intel, ali samo iz razloga jer brandirana racunala to preferiraju. A znamo i zasto
link. ).
Meni je jasno da je to nekome totalno bzvz i da ga ne interesira, ali rec da je to bezveze ... totalno smjesno ..
Edit: nevezano za APU ali :P
Citiraj:
Autor syss
možeš mi pokazati točno na sklopljeno living-room itx kućište koje radi na 4k fludino, bez trotla cpu-a ili gpu-a?
|
Jos da je stavio neku bolju grafu od ove kante 970, mid settings bi radilo na 90% igra danasnjice ako ne i vise.
Link