Citiraj:
Autor syss
jebote držite se tog steama ko "skynet" reference... ono ima ljudi koji niti znaju šta je steam, niti se drže toga, niti koriste to.
maltene bi otišao toliko daleko da velim kako je steam neki "mainstream" (što je), ali da postoji još gomilu ekipe koja, poput mene, igra obični sp iz jednostavne zabave.
|
10+m usera dnevno. Jučer i danas preko 12m concurrent users. Ajd mi sad nabroji na prste kolko igri je prodalo više od 10m na PCju.
Svaki "gejmer" (kako ti voliš to nazvati) koji drži do sebe je na steamu ;P htio ti to priznati ili ne ;P To kaj ima par ljudi koji nisu....nebitno. Jer sad bi mi trebali vjerovati tebi na temelju.... .... ... a ne steamu.
I naravno da APU nije za entuzijaste. I neznam kako si došao da će AMD "izgubiti entuzijaste" ako ima i dobre APUe u ponudi, GPUi su im i sad brži od konkurencije a CPUi su dovoljni za veliku većinu ljudi osim high enda (što bi se trebalo promjeniti sa Zenom). Zašto nebi APUima konkurirali NVidii u low-mid segmentu? Uz svoju standardnu ponudu? Tako riješe i Intel i Nevidiju jednim potezom
Opet, tvoja mržnja prema small factor PCu je prilično bezvezna. To što TI nisi target audience ne znači da je nešto sranje. Po izloženom je prije obrnuto
Svakomu ko voli IT je zanimljivo vidjeti kako PC veličine konzole trenutno ima 4-5 puta veće performanse od konzole (nano jelte). A ove konzole bi kao trebale izdržati još par godina.... Nisu bezveze konzole izumrle prošli puta. Samo da mi je vidjeti kako neko konzola tjera VR na primjer ;P Samo fali da uz VR headset dobiješ i novu kutiju s CPUom i grafom koju priključiš na konzolu ;P U principu novu konzolu.