View Single Post
Staro 24.01.2016., 19:34   #6104
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Ja ne kužim neke ljude. Znači konstantno su svađe u champ selectu gdje će tko, pa se nađu budale za double mid, pa se trolla i kukate tu godinama već o tome. Ali sad konačno kad se to drastično smanjilo sad vam opet ne paše. Ja ni jedan jedini gejm nisam imao gdje su trollali u champ selectu sada.

A svega skupa treba sitnicu više da se počne igrat i odmah ljudi pizde. Pa radije pričekam minutu dvije duže da mi nađe gejm nego da već u selectu imam budale koje se svađaju gdje će i tko je prvi napisao u chat što će.
Potpisujem ovo. Znam kad sam odigrao teambuilder prošle sezone da nikada nije svađe bilo u champ selectu. Ovaj novi champ select još nisam probao jer je treutno disablean Ne kužim, šta im treba mjesec dana da bug/error ili što već riješe...

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Ne govorimo za normal, nego za ranked. Ti hoćeš reći da je isto ako igrač npr odigra 2000 gejmova na svim lejnovima vs. igrač koji je odigrao 2000 partija samo na jednom laneu.

Ako igraš jednog championa ako imaš imalo mozga ćeš se lako popesti jer si one trick pony onda..
U kraće vrijeme napredovati u rankedu je bolje ako igraš 1 ili 2 role. A za dugoročno naravno da ćeš biti versatilniji igrač ako znaš igrati solidno svaku rolu za svaki lane, iako opet sam mišljenja da onaj igrač koji zna igrati svaki lane neće biti usko specijaliziran tj. toliko dobar u svakoj roli kao što je ovaj za tu jednu ili dve role dobar (govorim za više champova da znaš igrati za te dve role, a ne samo jednog). Sada sa ovim načinom champ selecta za soloq je i bolje mainati 1 ili 2 role, osim ako ne misliš igrati profesionalno LoL

Naravno ovo je moje mišljenje, ne morate se složiti sa tim

P.S. Ja sam na EUW, nedavno sam se prebacio sa EUNE pa ako netko hoće neke me doda: The Mogy

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 24.01.2016. u 19:42.
Mogy je offline   Reply With Quote