View Single Post
Staro 24.01.2016., 19:20   #1429
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
meni stvarno svejedno, samo kažem da globalno to (barem kod entuzijasta) neće zaživjet, a i svatko tko iskreno voli it i njegove dosege neće biti zadovoljen sa istime.
Normalno da neće, ali to ni nije za njih. Uvijek će biti jačih dedicated gpu, a i non-enthusiast se nije zakopao sa igpu, jer uvijek može kupiti osjetno jaču zasebnu jednoga dana.

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
HD ready rezolucija, srednji detalji i 30 fpsa...svjesni smo. To nije PC master race klasa Nije čak ni konzolaška a cijena je podjednaka konzoli, ali OK na tom PC-u možeš raditi i druge stvari.

Može se igrati ali meni to nema smisla u 2016. godini
lock 30 fps zato što ima v-sync, evo 7850K na 1080p/normal - 35-40 fps

https://www.youtube.com/watch?v=l9cPn-jDjd0

Postoje 1395957 igre osjetno manje zahtjevne od tog GTA V. I da je 30 fps to zadovoljava mnoge. Hell oš da ti sad nađem postove klinaca kojima je "OK" igrati na 15 fps . Takav bi se sa ovim naigrao i nauživao više nego prisutni na xy puta skupljem hardveru.

Kažem još pojačan zen apu bi itekako imao mušterija

- duplo+ više tranzistora tj. osjetno napredniji proizvodni proces
- jače/efikasnije grafičke jezgre
- rješen bandwidth sa hbm (gpu jezgre u sadašnjim apu bi davale još bolje rezultate da ih ne zeza bandwidth)

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Pa ovaj ZEN APU dolazi tek krajem godine...i sad taman kad se isporuka ustabili i imaš APU za UHD filmove, a pitanje je i cijene. Ali nebum se više ponavljao, ne volim previše spamati i oduzimati prostor.
Krajem 2016 dolazi "high end zen cpu". Zen apu sa hbm je tehnološki veći poduhvat i skoro od početka je info da je to u 2017., od nedavo službeno - sredina godine. Mušterije čekaju:

Citiraj:
bilo bi super, recimo, po meni, kad bi u APU uspjeli nekako ugurati GPU negdje u rangu 750ti ili r7 360... za nekakvo "budget" igranje...
ja prvi ne bi tad kupio diskretnu grafu, za moje potrebe bi tak sta bilo super
a vjerujem i za masu casual gamera kojima nije bitan svaki fps.

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 24.01.2016. u 19:35.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote