View Single Post
Staro 23.01.2016., 14:42   #1331
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor skare Pregled postova
pozdrav!
je li zna netko kako postaviti postavke odlaznog servera za tele2 za mobilni internet?
naime mailovi mi stižu uredno, ali poslati mail nikako ne dozvoljava. njihove postavke bi trebale biti po njima:
smtp server mail.tele2.hr
login required nije potreban,kao security type none, a server port bi trebao biti 25.
nikako ne mogu poslati mail, stalno javlja obavijest. "cannot connect to mail server to verify your account information. your server is not responding."
mobitel je htc butterfly. inače fiksni provider mi je iskon tj. carnet, tek kad se spajam na kućni wifi bez problema ide mail, samo se promjeni naziv servera u mail.duo.carnet.hr. zovem tele-2 support, oni tvrde da su postavke u redu, i da ne znaju što šteka. probao sam i neke druge portove kao 465, 587, ali bezuspješno. je li možda netko zna kako se to pošteluje?
hvala!
Prema tome što si postavio trebalo bi biti OK. Nazovi ponovno SZK i reci da si sve napravio po njihovim uputama, ali da ti ne radi i dalje mail. Ako ti sami ne ponude, traži da te kontaktiraju tehničari i daju ti upute. Proslijedit će zahtjev pa će te ovi nazvati.
NeooS je offline   Reply With Quote