Citiraj:
Autor zgmmax
Dal se isplati uzet New Orleans nakon Pepsi. Pepsi mi je prirasla srcu jer je brza, okretna i ubojica njemackih i japanskih krstarica pa bi nastavio dalje al me brine to kaj NO ima sam jednu kupolu iza :/
Znam da je neko od vas ima pa me zanimaju iskustva
|
Imam ga ja full otključanu i nadograđenu. Čak je i kapetan na njoj sa 4. redom skill.
Meni je osobno downgrade nakon Pepsi (primarno radi T8 MM). Okretnost je još uvijek dobra, ali mrvicu tromija od nje. Rudder shift isti kao Pepsi ali radius zakretanja veći (isti kao Cleveland).
Oklop ti je bolji, ali samo protiv 155/203 mm i niže artiljerije. Recimo u delu sa Clevelandom mu se granate samo odbijaju od tebe. Kad okreneš bok i dalje si Citadela City.
Concealment je super: 10,8 km s upgradeom, a pada na 9,5 km IIRC ako imaš CE skill.
Domet topova je malo bolji, i AA ti je burtalan (skoro pa nemoguće podlegnut CV napadu) ako imaš Defensive Fire. AA je bolji od Pepsinog isključivo radi velikog broja 20mm Oerlikon topova koji samelju sve što ti priđe na najuži domet protuavionaca. Osim tih 20mm sve ostalo isto kao na Pepsi.
Sad idu problemi...
ROF je 4,3 (14 sekundi naprema Pepsinih 15), i imaš jednu cijev manje. Viši si tier pa je i HP pool ekipe protiv koje igraš puno veći. Većina T8 CA ima oko 40000, ti si kao i Pepsi na 35 soma i neš sitno, s jednom cijevi manje od Pepsi a identičnim topovima. Stock si na 30 soma, a treba dugo dok se otključa Hull B. Jedna kupola straga smanjuje mogućnosti bježanja i efektivnog uzvraćanja vatre kao što je to slučaj s Pepsi. To mi osobno najviše fali.
I najveći problem - T8 znači uletavanje u T10 partije. Od T7 već svi BB-i imaju 16" granate, a od T8+ i domet preko pol mape. U prenesenom značenju to je Citadela koju nisi ni vidio ni čuo od lika preko 20km. Bilo kakav plunging fire na toj udaljenosti je Citadela, pogotovo jer imaš ok oklop pa to "pomaže".
Općenito se T8+ partije drastično mijenjaju za CA, tako da ako imaš živaca i volje, Pepsi ti leži itd. - slobodno probaj. No NO je trenutno najmanje konkurentniji T8 CA (nemaš torpeda i imaš najmanje HP-a). Ja nisam s njime uspio dogurati preko 50% WR ali ga ni ne igram u zadnje vrijeme.
Kako god, ako se odlučiš obavezno uzmi Incoming Fire Alert i stalno mijenjaj smjer. Nope Orlan zlata vrijedi kad ganjaš 1:1 recimo Mogami ili Atago. Samo nos okreni prema njima i skoro ništa ti ne mogu. Jedini odgovor su im HE granate, ali za to sam ja uzeo Demolition Expert za 17% šanse na NO umjesto AFT skilla za bolji AA kao na Pepsi.
Citiraj:
Autor Lun
Zapravo možda sam i bio u NC, ako je mapa bili atlantic, naganjali smo se s njima po zapadnom dijelu, onda je bila NC. Ko će ga znat više...
|
Je bila je mapa Atlantic. I nisi preživio do kraja da pričaš o pogotku, ja jesam.