View Single Post
Staro 21.01.2016., 23:34   #25
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ja sam mu nasao rjesenje samo sto ne citas, a to sto on jos nije probao, njegov problem.
Citam ja citam pomno sve... to sto si mu predlozio ako ima opcija "reverse" u driverima od zvucne nije rjesenje, je samo za zvucnike ! Sta ce sa slusalicama raditi kada mu reverse obrne kanale ?
Obrniti slusalice na glavi ?

Jel kuzis ti uopce da ako napravi reverse da mora fizicki zvucnike premjestiti ? Slusalice ne mora po tvome i kako ce ih obrnuti uopce ?

Dakle mene pljujes za obrtanje stereo kanala i sta se prtljam gdje mi nije mjesto a ti mu predlazes da napravi reverse i onda da na slusalice slusa obrnuti stereo ?

Da citas ti sa razumjevanjem neki problem onda ovo nebi bila totalna satira sa tvoje strane.

Citiraj:
Ako razmjesti zvucnike i obrne kanale sa zicama u windowsima kada stisne ljevo na panelu zvuk ce biti na desnoj slusalici i
na desnom fizickom zvucniku na stolu koji nosi/ima oznalu ljevi zvucnik. Znaci tako je sasvim ispravno.
Od ovoga ispravnije nemoze biti, moze samo biti da mu svira desna slusalica i ljevo fizicko razmjesteni zvucnik ( sa oznakom Desni )
sto bi znacilo da ako su zvucnici razmaknuti kada ih slusa neke tonove ce cuti sa ljeve strane stola a kad nabije slusalice to isto ce cuti sa
desne strane ako napravi reverse u driverima ili ubaci Y konektor na onu moju shemu.

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 21.01.2016. u 23:50.
silver_tip je offline   Reply With Quote