Na višim tierima je "politika" area denial, i preporuča se lansirat zid umjesto ciljat kao što radiš sa Minekazeom do Hatsuharua - tako ekipa zaboravi više sve što se ranije naučilo sa IJN DD-ima. Slično kao vozači Yamata koji više ne moraju brinuti o tome kako im je meta okrenuta jer 460mm prolazi kroz sve kao kroz putar.
Primjer od jučer, predzadnja partija koju smo dobili. Idemo Montana i ja na bazu B na onoj novoj mapi Atlantic. I lik vozi ravno i naravno pobere sva torpeda od Shimine salve / zida. Ja sam manevrirao i pobrao samo jedno.
Nakon toga se vraćam u cap i mijenjam smjer. Jazavac izbaci svih 15 na mene i to na lokaciju gdje sam bio prije minutu. Umjesto da je lansirao jednu - dve i ostavio barem zadnji lanser za svaki slučaj jer sam bio na 3/4 HP-a a 4 komada su mi dovoljna da plivam s ribama. Tako da sam ih sve izbjegao. Odmah znam da mora čekat 2 minute reload i vidim dim ispred sebe na 5-6 km, jer lik ne smije izać iz capa (na knap smo s bodovima). Da nisu Lun i Cic rješili njihovog Montanu sa 3 km assured spotting range bih ga one shotao prednjim topovima u tom dimu.
Sranje je kad god je Shima, a pogotovo više njih u igri ali je zato super kad si najviši tier sa Carolinom.