Imam nekoliko pitanja vezano uz win 10, zadnjih 2 godine sam na MAC-u pa nisam najbolje upućen, hvala na pomoci
Dakle bratu je riknuo laptop pa mu slazem svoj stari na kojem su bili originalni windowsi 8.1. Apdejtao sam ih na windows 10 no prilikom paljenja izbacuje greske (moze ih se rijesiti no smatram da je jednostavnija cista instalacija). Mogu li izbjeci skidanje winsa 10, prženje na DVD i ponovne instalacije tako sto cu otici u update & security-->recovery-->advanced options-->reset this PC-->remove everything.
1. Dakle želim da obrise sve moje datoteke i programe i osvjezi windowse kao da sam ih instalirao sa DVD-a, prethodno formatiravsi particiju na kojoj se trenutno nalaze windowsi. Hoce li reset this PC odraditi posao koji zelim?
2. Hoce li takav reset obrisati sve sa C diska (particije) i ostaviti netaknutu D particiju na kojoj su filmovi i glazba?
3. Ako je odgovor na prethodno pitanje negativan, mogu li instalirati windowse 10 sa DVD-a i iskoristiti kljuc koji sam dobio sa windows 8.1 i koju verziju da skinem? Prije 10 sam imao 8.1 koji sam skinuo sa dreamsparka..