View Single Post
Staro 20.01.2016., 09:59   #1278
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Bas tako, imas par njih sta zna sta radi. Ostali kao da su sad sisli sa drveta.
Ide broadside na BBa....i jos vidi da su topovi okrenuti na njega, zdrav razum i intelekt na razini amebe bi ti rekao da okrenes brod da budes sto manja meta, da ne pucas da ne breakas camo radi par K dmga, barem poseri torpeda i bjez...nope. Il da barem ceka da netko drugi zapuca prvi, BB ce roknit njega nazad, imas 30 sec da na miru pucas i lozis ga...nope.
Opali, napravi 1k dmga, primi 9 shellova i odjebe iz partije u roku hitno. I onda jos po mogucnosti pocne srat u chat kako je tim pun noobova itd...

Da ne spominjemo ekipu sta jos uvijek nezna domet svojih torpeda i baca ih iza mene tako da dobijem analni probe ako probam okrenit brod.
Volim cruiser gameplay, jer je dinamican, brodovi okretni a sa Japancima imas i torpeda za area denial il revenge ako vidis da ces poginit pa u poklonis svoj broadside u zamjenu za 8 torpeda
Al moram igrat BB jer te prisiljavaju kad neznaju igrat, nije role krstarica da drka u pozadini, daleko van dometa svojih topova jer ih je strah da ce poginit.
Ja nemogu tako igrat, igram kao sta sam igrao i tenkove, hocu se borit a ne campat beskonacno do kraja runde, sta mi pokazuje statistika da imam slab survival rate.

BladeRy je offline   Reply With Quote