View Single Post
Staro 20.01.2016., 09:43   #1276
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ma sa T8 cim upadas u T10 spread, dosta ti je samo za znat da je shima na drugoj strani, a posto nevolja nikad ne dolazi sama, dobijes 2-3 shime da se imas cime zabavit.

Jednostavno unistava igru, zalete se na startu na nase spawnove, i eto ti 30-45 torpeda dometa 15-20km pa se ti jebi a vidis ih sa 2km pa je takva panika za dodge. Jucer smo izgubili Yamata i Montanu u trecoj minuti igre, nismo jos nikoga vidili. Ako tvoji DDovi ne jurisaju da budu early warning i scouti, pisi kuci propalo.
Kao da nemaju 2 jebene mozdane stanice svi skupa.
Ja igram sa Atagom il Mogami (dok sam grindao), znam da imam camo 10km, cim sam spoted a da nisam pucao, pisem u chat "spoted, DD under 10km" i pingam svoju lokaciju....mislis da icemu koristi?

I da, tesko je drzat WR sa T8+ brodovima, to je vec higher tier i ako svak ne vuce svoju tezinu u timu, gubis puno vise nego jedan brod i negov DPM. Tu ako DD ne scouta, a cruiseri ne tuku DD kao primary mete, runda je izgubljena. Gledam ekipu kako gadja Yamata sa AP ammom, iz cruisera... Jer, pazi ovo, AP ammo ti zaradjuje vise love. Je, ako sa AP napravis dmg, dinganje i scrapeanje boje se ne racuna. A da stavi 2-3 vatre na Yamata dignice 20-30k dmga u roku hitno...al logika.

BladeRy je offline   Reply With Quote