View Single Post
Staro 20.01.2016., 09:07   #1275
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
@ Gnujko: Za T8+ CA po meni su must have: Situational Awareness, Incoming Fire Alert i Vigilance. Bez toga je gubljenje živaca u svakoj partiji...

Što se tiče AFT, čak mislim da ću si kad ga već imam na Carolini zamijenit onaj AA +20% range za Secondary +20% range. Jučer bježao od Hatsuharua koji je vozio iza mene taman izvan dometa secondary topova. Morao sam ga stražnjom kupolom gađati. Neki dan isto rješio DD-a - ovaj puta sa secondaryima ali tek kad mi je došao blizu ispod 4 km. Taj upgrade povećava njihovu preciznost i domet te bi mi sveokupan "kišobran" AA i Secondary topova onda bio 6 km. Sa zastavicom možda i malo više - što je preko dometa otkrića T8+ japanskih DD-a koji su najveća prijetnja (e.g. Fubuki sa CE, camo i concealment upgradeom ima 5,5 km).

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Poraz za porazom, napravim po 130k i 2-3 killa sa Amagijem i izgubimo. Kao da je olimpijada kretena u tijeku. A druga strana redovito po 4-5 DDova ima, provedem 75% runde samo dodgeajuc torpeda...jebala ih torpeda.
Ista stvar meni sa Carolinom prije par dana, skoro partija za partijom.

Sa svim T8 brodovima imam očajan WR. Sa svim T7 i nižim super (izuzev CV koje se još defakto učim). Te T8+ igre su "svi bi se j. a nitko ga ne bi primio" = dosada i lobotomizacija primarno radi stupidnih visokih troškova tamo. Još jedan od razloga zašto nemam nikakve namjere ić više od T8. Uopće ne uživam u tim partijama.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote