View Single Post
Staro 19.01.2016., 21:34   #1273
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Za CA umjesto Superintendant definitivno AFT. Na 3. redu to je Vigilance. Uz torpedo spam od Shime koji ćeš tamo iskusit - da se može x3 puta bih ga uzeo. S AFT ti se povećava domet AA i secondary topova. Whats not to like?
Vigilance već imam. To, pod obavezno....i situational awareness (zbog slabijeg oklopa)

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Ako ti baš treba neko pojačanje sa superintendantom (Hydro recimo), onda koristi premium Consumable. Za 22500 se više nego isplati i od T8+ je must have jer ih većina koristi. Ali ponavljam se.
Ma mislio sam kombinirati oboje baš zato jer u višim tierima je to must have...ali imaš pravo, prem consumable je must have...a onda je bolje uzeti AFT radi secondarya i obrane od DDova i radi AA dometa....Iako nije neka uber AA na Yorcku i Hipsteru...bolja od japanaca doduše....

Inače što više igram s vama t8+ mečeve to sve više dislajkam taj usrani mm u višim tierima gdje ti često uvale op đubrad iz t9 i t10...Shimakaze, Khabarovsk, Yamato i slične ufo pizdarije....Uz Hipstera ću kupiti Mogamija u t8 i to je to..možda Benson ako će mi se dat grindat Mahana i njega....
Najveći su mi gušt partije od t5-t7...i nisam jedini koji tak misli....
Tvrdi je offline   Reply With Quote