View Single Post
Staro 19.01.2016., 18:40   #1270
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
9.1s, turning radius 650m....imam rudder steering mod upgrade gore...
Hvala. Ali to je stock Hull. Molim usporedbu sa otključanom Pepsi sa rudder shift modom.

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Japanske cruisere je poznato lako citadelat. Cekaj tek da vidis Mogami, to citadelas kad mu pogodis zastavicu na jarbolu.
Onda znaš koliko nas je loše jučer išlo kad nam je Mogami plovio bočno na 12 km i niti Lun niti ja ga nismo ne samo citadelirali nego niti pogodili obadvojica u Carolinama.

Neki dan na 8 km sprašim salvu u Yorcka i sredim mu motor. Lik stane i ja uredno plovim kraj njega sa Carolinom. 2 salve nakon toga, sve kupole mi je trebalo da ga sredim. Mater i overpenu, svaka salva 8 soma ali kad je toliko mekan na tako maloj udaljenosti sve prolazi kroz njega.

Ima dana kad te RNGesus ne voli. Jučer je bio jedan od njih.

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Anyway, kako vas ide 150 pearl challenge? Ja sam sve skupio osim pobjedi sa CV i DD brodovima, jer sam carriera prodao a DD mi se neda igrat, i one frag misije sa T2-3-4-5 brodovima, minimum sta imam je T6. Ekipa jos bjesni na forumu za 2k brodova na stotine tisuca ljudi sta WG kaze da igra WoWs na EU serveru
Prijavio sam se ali ne fermam 5%. Taman da to izgrindam i onda ne dobim brod. Prioritet mi je taj ARP Myoko radi nagrada. Prva za 30xDD-a (jedna od njih) je 25 zastavica za +50% XP kapetana koje mi trebaju za ubrzani trening Mutsukijevog kapetana. Fale mi još 4 DD-a.

Vidjet ću kakve su ovdje nagrade u mađufazama ako ih i ima, onda možda krenem s time.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 20.01.2016. u 11:28.
T}{OR je offline   Reply With Quote