Citiraj:
Autor gnujko
9.1s, turning radius 650m....imam rudder steering mod upgrade gore...
|
Hvala. Ali to je stock Hull. Molim usporedbu sa otključanom Pepsi sa rudder shift modom.
Citiraj:
Autor BladeRy
Japanske cruisere je poznato lako citadelat. Cekaj tek da vidis Mogami, to citadelas kad mu pogodis zastavicu na jarbolu.
|
Onda znaš koliko nas je loše jučer išlo kad nam je Mogami plovio bočno na 12 km i niti Lun niti ja ga nismo ne samo citadelirali nego niti pogodili obadvojica u Carolinama.
Neki dan na 8 km sprašim salvu u Yorcka i sredim mu motor. Lik stane i ja uredno plovim kraj njega sa Carolinom. 2 salve nakon toga, sve kupole mi je trebalo da ga sredim. Mater i overpenu, svaka salva 8 soma ali kad je toliko mekan na tako maloj udaljenosti sve prolazi kroz njega.
Ima dana kad te RNGesus ne voli. Jučer je bio jedan od njih.
Citiraj:
Autor BladeRy
Anyway, kako vas ide 150 pearl challenge? Ja sam sve skupio osim pobjedi sa CV i DD brodovima, jer sam carriera prodao a DD mi se neda igrat, i one frag misije sa T2-3-4-5 brodovima, minimum sta imam je T6. Ekipa jos bjesni na forumu za 2k brodova na stotine tisuca ljudi sta WG kaze da igra WoWs na EU serveru 
|
Prijavio sam se ali ne fermam 5%. Taman da to izgrindam i onda ne dobim brod. Prioritet mi je taj ARP Myoko radi nagrada. Prva za 30xDD-a (jedna od njih) je 25 zastavica za +50% XP kapetana koje mi trebaju za ubrzani trening Mutsukijevog kapetana. Fale mi još 4 DD-a.
Vidjet ću kakve su ovdje nagrade u mađufazama ako ih i ima, onda možda krenem s time.