View Single Post
Staro 19.01.2016., 17:53   #1083
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Mislim da to ne ovisi nikako o tronsmartu, nego o samom kodiju, i da ni sa jednim android playerom nece biti nista drukcije.
vjerujem da ne ovisi o tronsmartu, vec do softwarea gore naravno.

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Nije do kodija. Ja isti taj invalid argument dobijem i sa es file explorerom
budem probao kroz es file explorer

Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
@Gabre

imaš android telefon/tablet ? probaj na njih stavit kodi (pazi na verziju) i onda probaj pristupit na isti način tom disku.

EDIT: ako je ovako kako je Ziiky napisao onda probajte ustanovit na kojim je to verzijama androida / koje inačice kodija/ i način na koji su share-ani diskovi (smb?!)
verzija Kodia je Vidon 14.2, i jedino ta verzija podrzava audio passthrough. Ako cu druge verzije stavljati, onda to gubim na znam je li moguce imati instalirana dva razlicita kodija na androidu?

Citiraj:
Autor RimtuTiTuki Pregled postova
Koji mrežni disk imaš?
WD 4tb eksterna ladica, radi od prvog dana super i bez problema kad se spaja kompovima, probano sa laptopa, desktopa, i razlicitih verzija windowsa. Jedino ako windows 10 seru u kombinaciji sa androidom.
Ali opet, preko upnp-a Kodi vidi fileove, samo nisu dostupni u libraryu, a kako da to onda objasnim zeni da svaki put mora ic traziti kroz pod foldere i gluparije. gubi se smisao onda Kodi-a.
Gabre je offline