View Single Post
Staro 19.01.2016., 12:53   #1265
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
Hvala ,puno si mi pomoga
Nemaš frke. Trebat će ti dubloni za presložiti kapetane. Vrijedi novce ako mene pitaš, pogotovo ako su još kapetani s malo bodova. Onda ne traži puno dublona. Paket od 1000 dublona ne dođe puno. ~30-40 HRK IIRC.

Pričaj mi o vremenu, igrali smo jučer do pol 2.

---

Što se tiče jučer - večer poraza. Dođem doma i idem iskoristiti X2 bonus s Mutsukijem. Prve 3 partije 3 poraza. U svakoj po 4 CV-a. Moš se j. sa DD-om koji ovisi o torpedima. Još sam i dobro odigrao, potopio 1-2 broda svaku, capam ko blesav ali ne pomaže protiv idiota u tvom timu. Napokon 4. partija bez CV-a, rješim 4 broda. One shot oba New Yorka i rješim 2 DD-a, od kojih jedan Farragut kojeg sam na torpedo nasadio (Mutsuki za ARP Myoko quest FTW).

Nakon toga partija sa Konijem da Lun i ja iskoristimo bonuse sa CV-ima. Prvu pušiona, drugi pwnam dva lika u diviziji koji su vozili Murmanske. Jednog citadelirao kroz nos. Dobijemo partiju isključivo jer smo Lun i ja ostali živi do zadnjih sekundi i spasili bodove.

Nakon Ryuja, do kraja večeri partije s Carolinama. Ja ne znam jel je problem bio u nama ili što se to događa. 4 poraza i jedna pobjeda, opet 3 poraza i onda tek pobjeda. I tako unedogled... Dvije su mogućnoti (slično kao što smo mi napravili kad sam bio u partiji protiv 3xYamata u diviziji, post #1244). Ili se protivnički tim bolje organizira kad je tim 3xBB u diviziji, ili naletiš na kompletno retardirani vlastiti tim kao što je bila predzadnja partija jučer. Znači Lun i ja u Carolinama, Gnujko u Nagatu. Mapa North. Na SZ smo strani i idemo na zapadnu stranu (cap A) kad vidimo da nam u susret dolaze Iowa, Carolina i još 2 BB-a plus lepeza torpeda od Kagera. Niš, povlačenje jer nema CA niti DD-a za support i Kagero će nas nasadit samo tako. Dok smo došli do istočne strane mape, samo smo nas trojica na timu ostali(!). Ganja nas sve i svašta. Ne mogu salve lansirat kako spada jer stalno manevriram da izbjegnem torpedo spam, a ostatak tima (9 brodova) je potopljeno od stane 1/3 protivničkog tima.

Na kraju sam free XP potrošio da otključam Hull B jer s ovim porazima dočekao bi sl. Božić prije. 200 dublona manje sam dao da sačuvam živce.

Zaključak: treba igrati diviziju BB/CA/DD. I držat se zajedno. U protivnom ovisiš o kriplovima iz svog tima koji su ako se potrefi večer kao jučer lobotomizirani.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 19.01.2016. u 14:23.
T}{OR je offline   Reply With Quote