View Single Post
Staro 18.01.2016., 08:31   #770
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Prije nekih 6, 7 mjeseci naručio sam si paket LEDica za cijeli stan iz online prodavaonice LEDison (mislim da se distribucija zove Fornel ili Formel) Dakle, govorimo o 25+ komada pa i više sa napomenom da me je najskuplja žarulja koštala oko 35kn po komadu i bila je snage 15W (solidna zamjena za klasičnu od 95W). Proizvođač je Heda, da budem potpuno iskren nemam pojma gdje se točno proizvode, ali svaka žarulja je imala 2-godišnje jamstvo.

Ukratko, da malo pobrzam priču. Prije par dana, jedna od tih LEDica "klasičnog" oblika, za E27 grlo mi počne titrati i usmrdi se kao da nešto gori. Naravno, iste sekunde gasim žarulju i zovem prodavaonicu već sljedeći dan, da pitam za eventualnu zamjenu ili popravak. Gospodin koji se javio bio je i više nego ljubazan, objasnio mi je što (ne)moram imati kod sebe (račun i pokvarenu žarulju, kutija nije potrebna) i da naravno budem odmah dobio drugu besplatno. Inače, druge žarulje i dalje rade normalno, a u slučaju da nešto i pođe naopako budem ih mijenjao jednu po jednu

Dakle, svaka preporuka ako netko želi jeftine LEDice, pa čak i ako su par kuna skuplje od neke kineske. Bolje platiti 5, 10kn više i biti miran 2 godine nego stalno kupovati isto smeće iznova, kad se staro pokvari.
Evo bacio ja pogled, kako te došlo 35kn kad je 15W HEDA sada točno 70kn?

http://ledison.hr/index.php?route=pr...&product_id=28
segregator je offline   Reply With Quote