Brko
Iskreno, ja tu plocu nisam imao pa da ti ju mogu prezentirat iz osobnog iskustva detaljno, mogu ti samo rec po specifikacijama koje se mogu nac i po komentarima ljudi koji su imali posla sa njom, da je ta ploca na razini tih mainstream B85 ploca i po regulaciji i po opremi, također kod intela je stvar u tome sta ih mozes stavit i na najjeftinije ploce a da rade normalno, sta kod AMD-a nije slucaj.
Inace, nisam uopce nabrijan ni najmanje, samo na taj nacin sudjelujem u debatama, mozda to neko krivo dozivljava, al eto sad kazem da se nit ljutim nit ista dok vodimo raspravu bez međusobnog potprcavanja i vrijeđanja ko neki pojedinci...
ravkan
Ono kaj je bitno je to da ni taj FX ni i5 nisu procesori za strimanje, pogotovo ne na grafama tipa r9 380.
Malo ljudi se bavi snimanjem i objavljivanjem gameplaya, i oni koji se bave sa time ne stede na novcima i imaju "prave" konfe, znaci X99 i gtx 980ti ili SLI/CFX setupovi, da se prezentiraju kvalitetno i navuku ljude na svoj kanal.
Ono sta ti ekipa kaze u ducanu kao, e ja bi i snimao i gameplaye i slicne brije, je uglavnom veselje ludom radovanju, na kraju nit snimaju gameplaye nit objavljuju, jer ni neznaju kako, to kazu vise onako jel im je fora.
Također jebote ja i 25 fpsa u igrama, nebitno makar je fx bolji tu, al to je neigrivo, za snimanje gameplaya trebas gtx 980ti da ti ostane razumna kolicina fpsa za fluidnost(pricam o AAA naslovima), a onaj ko kupuje takve grafe sigurno nejde na AMD procesor IMHO. Ove CS GO i slicne nezahtjevne igre peglas i sa i5 i FX-om kako oces.
Šta se tice maticne, realno ako gledas da dobijes kvalitetnu onboard zvucnu, tu ti ionako treba maticna od 900kn nadalje, tako da ti je to sve isti drek, bila AMD ili Intel platforma.
Uglavnom svako ima svoje, ja postujem tuđe misljenje i to je to, da svi razmisljamo jednako, onda bi svi preferirali i iste vendore, iste maticne, procesore graficke i sav ostali hardver.