Joj ti i tvoj i5 i gajming. Sve igre rade na fucking FX. Daj mi bilo koju igru ja je skidam i igram je doma bez greske. Jednako tako cemo onda zajedno upalit XSPLIT ili slicno, igrat i stremat online, pa cemo gledat ko ima bolji FPS.( Ako ti je FPS toliko bitan, dali igra ima 68 ili 74 AVG FPS)
Jebes FPS i par FPS gore dole, bitno je da igra radi, da ju mozes fluidno igrat i gotova prica. Kaj ti vrijedi npr uzimat i5 + 380, kada FX i 390 radi bolje??? Grafa grafa grafa.
Glupost je davat vise para za i5, kada sve radi na FXu a bolji je multitasker. Ajde da ti trebaju neke instrukcije ili nesto sa intela, super onda. Kuzim. Da ti treba bolja ploca jer oces imat neke funkcije koje nema AMD, kuzim super onda. Ali davat za i5 za gajming je bezveze, pogotovo kaj za par godina, cemo svi igrat na vecim rezolucijama a tu razlika izmedu FX-a i bilo kojeg intela je 0.
Ja znam zasto zelim intela i zasto cu zamjenit FX-a za intela. Ali za obicnog korisnika koji oce samo igrat, nikakav intel. FX + dobra grafa + ssd i peglaj. ( Osim ako ima spec. zahtjeve, Miracast i sl. da sada ne nabrajam sve prednosti intela )