View Single Post
Staro 17.01.2016., 20:10   #1244
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor BojanZD Pregled postova
Hvala ti za sve informacije, napokon sam počeo uživat...
Np.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Kupio Colorada i Hull B. Isuse koje smece od broda
Domet stock topova 15km, HP je za 16k manji od Nagata sa Hull B. Nadam se da ce postat bolji kada ga otkljucam cijeloga.

Al uspio sam citadelat Amagija na manje od 8km.
Ima jake topove i to mi se svidja ovo ostalo moram sacekat dok ne otkljucam sve.
Colorado stock je ispit strpljenja. Potpuno otključan je jako dobar i zabavan brod. Najveća mana mu je malo HP-a, pa ako te zaroštiljaju nemaš puno vremena za reagirati. Iako u T7 mislim da je Nagato malo superiorniji.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Ja sam na:
Isokaze, Hatsuharu, Murmansk, Ognevoi, Farragut, Colorano, New Mexico, Mahan, Cleveland, Pensacola i ARP Kongo u dolasku je ARP Myogi

Plan je otic na Carolinu i New Orleans pa na Baltimore
New Orleans koji god kapetan da staviš, u T8+ partijama obavezno uzmi Incoming Fire Alert s CA. Spašava živce jer BB imaju domet preko pol mape, i ne stigneš ih sve pratit.

---

Polako se uhodavam s Carolinom, i sjeda mi. Zaboravio sam koliko se dugo grinda T8 brod...

S Pepsi ne mogu red dobrih partija složit. Dobim jednu i izgubim drugu. I tako u krug. U tim izgubljenima imam po 3 killa, ali malo to vrijedi kad je tim smeće. Nije mi jasna ekipa koja stane i okrene bok, bilo s BB ili pogotovo s CA. To je zrelo za lobotomizaciju.

---

Jedna od solo partija danas. Uletilo u partiju protiv 3 Yamata u diviziji, plus Shima, Kagero & Fubuki na njihovoj strani:

Zaboravio sam opalit final screen shot, ali uspio sam preživjet i još dobili partiju. Cijeli tim je išao na njihov cap, većinu su rješili ali sam ja ostao malo straga. I uspio citadelirat jednog dva puta.

Kakav samo secondary ima taj Yamato, sa AFT (pretpostavljam) oko 9km već dolazi kiša granata ako mu se pokušaš približiti.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote