View Single Post
Staro 16.01.2016., 15:10   #340
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Beetlejuice Pregled postova
Pozdrav, istekla mi ug. obveza na tcomu pa samodlučio malo razgledati što se nudi. Koristio sam stranicu kompare.hr i stvar ok funkcionira. Zasad mi je iskon(TRIO Fun 20 li 10) upao u oko i optima, pa me zanima ima tko za podijeliti iskustva na oba ISP-a na području Siska? Na Tcomu nism imao nikakvih velikih problema, veza je znala puknuti tu i tamo. I sad kao u inat zadnja dva dana mi net u banani pa mi je ovo samo veći poticaj da više istražim. Koristio sam na tcomu max3l paket s tim da fiksni ne koristim, maxtv(prošireni paket ali i osnovni je bio ok) zbog drugih ukućana. Ovakvu ponudu tražim i kod drugh ISP-a. Sad par riječi o rekla kazala: jedan prijatelj mi veli da nije bio zadovoljan na optimi i da su ga zezali kada se želio prebaciti na drugi ISP a kolega drugi mi pak šalje linkove kako je ht vlasnik iskona i da me to dođe na isto. Iskreno to me toliko ne zanima tko je pod kim već me zanima kvaliteta usluge i cijene.
U kojem dijelu Siska se nalazis? Ja sam u Naselju i koristim T-Com usluge vec dugo, dugo godina.Nisam imao nekih vecih problema, a i kada sam imao, rijesili su relativno brzo.
Takoder, koristim MaxTV, a prije tjedan dana su me zvali i pitali da li pristajem da me prebace na VDSL2, te su mi podigli brzinu na 30/5 (uz to, vec godinama nemam ugovornu obvezu).

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote