View Single Post
Staro 16.01.2016., 13:47   #339
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Pozdrav, istekla mi ug. obveza na tcomu pa sam odlučio malo razgledati što se nudi. Koristio sam stranicu kompare.hr i stvar ok funkcionira. Zasad mi je iskon(TRIO Fun 20 li 10) upao u oko i optima, pa me zanima ima tko za podijeliti iskustva na oba ISP-a na području Siska? Na Tcomu nisam imao nikakvih velikih problema, veza je znala puknuti tu i tamo. I sad kao u inat zadnja dva dana mi net u banani pa mi je ovo samo veći poticaj da više istražim. Koristio sam na tcomu max3l paket s tim da fiksni ne koristim, maxtv(prošireni paket ali i osnovni je bio ok) zbog drugih ukućana. Ovakvu ponudu tražim i kod drugh ISP-a. Sad par riječi o rekla kazala: jedan prijatelj mi veli da nije bio zadovoljan na optimi i da su ga zezali kada se želio prebaciti na drugi ISP a kolega drugi mi pak šalje linkove kako je ht vlasnik iskona i da me to dođe na isto. Iskreno to me toliko ne zanima tko je pod kim već me zanima kvaliteta usluge i cijene.

Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 17.01.2016. u 10:39.
Beetlejuice je offline   Reply With Quote