Ma ona je odustala od svega,prošlo je 6 mjeseci...to je frendica od žene,koju vidi 1 godišnje...jer je iz ZG-a,sad živi u dalmaciji,a mi se preselili u RI...vidjele su se,pa joj se požalila,a ja prenio
Pomislio sam da mozda ovdje ima nekoga iz EDigitala,razumnog,da se raspita o slučaju iako je pokušala sve.
Inače broj koji ju je zvao zbog reklamacije u početku,nakon mjesec dana "broj koji ste nazvali vise se ne koristi",naravno ne mogu pobjec dobila ih je na drugi tel,mailovi itd...
Najbolje bi bilo da ona sama se registrira na ovaj forumu i direktno javi s iskustvom,jer ja prepričavam šta je meni žena prepričala.
Uglavnom sve činjenice idu njoj u korist,neznam sad tko je njoj šta rekao i na koji način,ali ima dokaz da je paket isporučen i zbog toga joj pošta ne moze isplatit odstetu.Sve ostalo je mangupiranje od strane edigitala.
Jedino sto covjek moze pomislit je da su oni izgubili paket,pa se prave blesavi...lako se pravit blesav u Mađarskoj,kad ti kupac ne moze doc na vrata i zavrnut vrat.
Uglavnom,ne kupujem vise u edigitalu,odradio sam 2-3 kupovine i sve je bilo OK...al jebes ti firmu gdje reklamaciju moras rjesavat u drugoj drzavi...pa se dogodi ovakva pizdarija.