Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 14.01.2016., 11:51   #8587
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Pa isao sam probat novi patch. Soloao GR 64, dosadno. I vise bi al mi fali dmga, prezivljavam bez problema sa DH al ne stizem ubit na vrijeme...svejedno.

Novi stash tab za 500k. Jos jedan upgrade za gem u GR, kostao je 30m na GR45, preko toga je i skuplje, 50-nesto grift je trazio 90m, al kad se imaju milijarde i kad se nema na sta trosit, lova je beskorisna.

Set dungeoni, probao samo ovaj za DH (moj main) i Unhallowed set. Kao i obicno, cisti RNG. Zadatak je ubit 330 mobova, lagano. Ne past ispod 50% discipline, opet lagano. Ubit sve za 4m30sec, ok.
Onda krene debilana, multishotom sa jednim hitom udarit 20+ mobova.....i tako 6 puta.
Jel treba rec da u 4-5 pokusaja sam max imao 2-3/6 za ovaj quest. Pa sam vukao mobove okolo, i zajebavao se sa time dok mi nije dosadilo.
Pogledam net, ekipa kaze da se samo ulazi i izlazi iz tamnice dok se ne spawnaju mobovi u vecim grupama, ako se nema 2-3/6 prije prve vece sobe, exit i retry dungeon. Znaci nije do mog skilla kao igraca i setupa lika, nego RNGa layouta mobova...fuck off.

Pogledao koje su opce nagrade za mastery....lol. Da sam prije to vidio, nebi se trudio ni sa ovom jednom tamnicom.

Jedan plus je sta su trimali dmg, sad je 2.000.000.000 hit dmg na ekranu 2000m, barem je citljivije nego prije.

BladeRy je offline   Reply With Quote