@Ziiky:
To je krivo protumačeno, ja sam baš o HDD-ovima i toj problematici htio skrenuti pozornost kolio je bitno imati izbor nativnoga sučelja, a i formata diska u konačnome odabiru i performansama s obzirom na cijene (velika je razlika između 3.5" i 2.5", kako god okreneš) i zato sam "gurao" platformu koja nije android u kontekstu savjeta onome momku...torrent je samo sporedna stvar u čitavoj priči (meni nije bilo jasno zašto njemu kao nenaprednome korisniku upoće treba torrent, zašto ne koristi stream jer gotovo sve se može iskopati na taj način, unatoč ovome rezanju servisa od zadnjih mjesec-dva...a ako već hoće torrent i decidirani HDD, što je sam i potvrdio, onda mu je logičniji odabir PC, baš zbog uštede i cijene koja mu je bitna,
to je bila poanta....+stabilnost koje nema na onim android šljukama koje sam ja imao uz jasnu ogradiu spram M8S).
Telos...ma, telos je samo sada zgodan povod da se javim
Mislim...pišem ovo jer si baš ti komentirao (trolove ignoriram kako sam i rekao) i zato što mrzim ostati nedorečen.
A, iako sam se maknuo iz teme (kemijam sa HTPC-om ovih dana) vidim da vam nije dosadno, i dalje se "častite" epitetima bez sankcija i brisanja...ma,milina.
EDIT: Ne ti Ziiky, yebemu sunce, naravno