14.01.2016., 08:58
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Autor dove_g
Najcesce je greska korisnika, ne uvijek ali najcesce. Ja ne kupujem samo kod njih, ja kupujem svugdje i dosada nisam imao losih iskustava igdje. Lose iskustvo je uglavnom onda kad nisi i sam odgovoran prema svojoj robi.
Sto se tice tvoje kolegice, ako je robu slala ovako visoke vrijednosti vjerojatno je trazila sve nacine kako moze robu poslati da bude sigurna i ima potvrdu da je roba zaprimljena i provjeriti kad stize. Nakon toga nazvati i provjeriti dal je sve uredno stiglo na servis. U servisu bi joj rekli koliko traje servis i opet bi zvala kad bi servis mogao biri zavrsen.
Nijednoj firmi nije u interesu da je krajnji korisnik nezadovoljan, a ovo sto se pise gore mi je tako tako. Zaprimili jesu, gdje je potvrda prijema? Tko je zaprimio i potpisao itd...
Ako se ne ponasas odgovorno prema svojoj robi tko će onda? Cini mi se da je vjerojatno ovdje osim neodgovornog ponasanja krajnjeg korisnika, mozda problem u isporuci ne samom prijemu.
|
Ajde pročitaj još jednom sve napisano,očito imaš dioptriju a ne nosiš naočale...