View Single Post
Staro 14.01.2016., 08:19   #1639
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor dove_g Pregled postova
Najcesce je greska korisnika, ne uvijek ali najcesce. Ja ne kupujem samo kod njih, ja kupujem svugdje i dosada nisam imao losih iskustava igdje. Lose iskustvo je uglavnom onda kad nisi i sam odgovoran prema svojoj robi.

Sto se tice tvoje kolegice, ako je robu slala ovako visoke vrijednosti vjerojatno je trazila sve nacine kako moze robu poslati da bude sigurna i ima potvrdu da je roba zaprimljena i provjeriti kad stize. Nakon toga nazvati i provjeriti dal je sve uredno stiglo na servis. U servisu bi joj rekli koliko traje servis i opet bi zvala kad bi servis mogao biri zavrsen.

Nijednoj firmi nije u interesu da je krajnji korisnik nezadovoljan, a ovo sto se pise gore mi je tako tako. Zaprimili jesu, gdje je potvrda prijema? Tko je zaprimio i potpisao itd...
Ako se ne ponasas odgovorno prema svojoj robi tko će onda? Cini mi se da je vjerojatno ovdje osim neodgovornog ponasanja krajnjeg korisnika, mozda problem u isporuci ne samom prijemu.
QFT - godine izgleda gadno udaraju ranom zorom
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ima naravno potvrdu da je poslala,ali problem je sto nije trazila preporuceno s povratnicom i sad ne moze ni od poste dobit 1500kn koliko je stavila vrijednost posiljke.

Edigital je firma u totalnom kaosu,nevjerovatno je da se nitko nije udostojio javit nakon 6 mjeseci?! Jedino ih moze tuzit o svom trosku,pa cekat presudu 5 godina.

Ovi u Edigitalu se prave blesavi!
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Paket je zaprimljen uredno u mađarskoj,ali problem je u tome što se svi prave blesavi da nisu ništa primili! Kakvi dokazi,pa sve je čisto,poslala im je 100 mailova,100 puta zvala,na kraju i prijetila...ma ništa,0 bodova.

Sve je probala,jedino sto joj preostaje je privatna tužba.

Dakle Edigital u mađarskoj je primio paket,da jos jednom budem jasan.Problem je u tome što apsolutno nitko od njih nezna ništa o tome,a primili su paket! Slala im je i potvrdu od poste.

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote