View Single Post
Staro 13.01.2016., 20:30   #334
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Matoje Pregled postova
može li netko reći iskustva sa canon pixma mg5750, jel imo kakvih kvarova? planiram ga uzet u edigitalu jer je tamo najjeftiniji iako znam da su loši što se tiče jamstva i servisiranja pa me zato i zanima jel bi se mogo pokvariti u nekom brzom roku
Ink-jet pisači se opcenito jako slabo/malo kvare, jedino sto im odlazi je glava pisaca - odlazi obicno zbog zamjenskih tinti (sto ionako neide u jamstvo)

Citiraj:
Autor Matoje Pregled postova
set originalnih je 450-500kn, sad baš malo gledo i nigdje nema zamjenskih tinti, znači za njega se ne mogu nabavit? onda mi se to nikako ne isplati.
jel mi možete preporučiti neki multifunkcijski printer koji ima opciju duplex printanja i u koji mogu ić zamjenske tinte do nekih 800kn.
jel ima možda još koji proizvođač kao epson printere u koje se ulijevaju boje(svaka bočica je 50kn) pa printaju po par tisuća stranica jer to bi bilo isto dobro iako su skuplji al su isplativi?
U taj MG5750 idu nove PGI-570 i CLI-571 tinte za koje, trenutno, nema zamjenskih (vjerovatno ce bit kroz par mj.).

Gledaj "starije" modele Canon iP7250, MG5650 i MG6650, u njih idu Canon PGI-550 i CLI-551 tinte (postoje zamjenske za 20-30kn kom).

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.01.2016. u 20:37.
nathan.fake je offline   Reply With Quote