Citiraj:
Autor Ziiky
Pa da. full sata konektor mi je bio glavni fjucr i zato sam bio narucio Telosa, ali kada sam ovo procitao otkazao sam narudzbu jer nije vrijedan te love.
Isti racku, spojio ga na usb ili na taj sata jer brzi nece biti.
A tih 1000-2000 benchmarka koliko je s905 jaci naspram s812 ... apsolutno mi neigra ulogu.
Navodno da puni sata kontroler uopce nije moguc jer ga sam amlogic s905 podrzava pa je za sada taj sata port preko preko usb 2.0 bridge-a jedino rjesenje.
|
Da, plus šta ne podržava ni usb 3.0. Da podržava, sata preko usb 3.0 bi imalo nekog smisla brzinski. Ovako je to nepotreban fičur koji samo diže cijenu boxa. Bolje kupiti Metu, uštediš 15 dolara za isti racku
Inače, ove prve revizije S905 imaju i neke issue sa 4k dvb-s2 samplovima, jednostavno ne dekodiraju određene sekvence u videu. Zato se u onoj najavi za Wetek Play + i spominje S905 REV C jer na njoj sve radi kako treba. Dosad svi uređaji sa S905 nemaju reviziju C, tako da je svakako bolje pričekat dok se ne iskristaliziraju revizije koje sigurno valjaju.
Ostat na provjerenom S812-H je ok.
EDIT: Kad već komentiramo, koliko znam jedini soc na Androidu koji podržava usb 3.0 je nvidijin X1 koji je u ShieldTV-u. Još žalim što sam za nekoliko sekundi propustio black friday akciju na njemačkom amazonu. Za 1300 kuna sa dostavom u Hrvatsku se mogao kupiti ShieldTV sa 500gb SSD HDD ugrađenim i gamepadom+daljinac. Samo šta je bilo svega nekoliko komada po toj cijeni, dok sam napravio acc, uvalio u košaricu nestade. A jbg