Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 13.01.2016., 18:38   #937
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Stigo evic vtc mini, subtank, occ glave i tekucine i krenulo se parit

ono sto me zanima je :

sa subtankom je dosla occ glava 1.2ohma i 0.5 ohma koja je trenutno u njemu, mogu li koristit temperature mode sa tom glavom ili treba posebna zica i glava za to...

posto ima nickel titanium i ss mod. ako mogu, u cemu je razlika, nisam uopce pokusavao da nesto ne zeznem nego parim na power mode

i da, evic mi pokazuje otpor od 0.71 ohma, a 0.5 je u njemu...jeli to normalno odstupanje ili...

jos sam primjetio da me parenje na 25 w tjera na kasalj nakon sve skupa dvadesetak puffova... radi se o bright tobbaco eliqua tekucini 6mg...jrli moguce da je prejaka pa da mi smeta (dosad sam bio na duhanu golden virginio ,recimo crvebi marlboro mi je ok jacine tako da ne vjerujem da je do toga, malo jesam prehladen i grlo pecka , ali mi cigare/duhan ne smetaju)dali da si dam malo vremena prilagodbe ili da odma mijenjam tekucinu, proizvodaca, vg 100 posto, jaci otpor ili stagod vec.

Kada sam prije skoro 3 godine nabavio ego c twist i glave koje su se o ono vrijeme koristile (2.4ohma pretezno) nije mi smetalo na prvu...mozda je od subohm setupa?

eto svasta sam nadrobio ali se nadam da mi mozete dat koji hint

thanks

Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 13.01.2016. u 19:19.
Fatal je offline   Reply With Quote