Citiraj:
Autor -POP-
Meni je roba trebala biti prikupljena u ponedjeljak ili najkasnije utorak, danas sam bio tamo u 16h, VGA je još među robom i ne može mi dati cijelu konfu (u dijelovima) bez VGA pa makar sve platio. Kaže mi da će biti oko 17-18h, maila nema, ZG kaže danas ili sutra. Znači zovem poslovnicu, niko se ne javlja, a ZG mi je jučer još rekao da je VGA kod njih u OS, znači 2 dana stoji na paleti!!!
|
Zvao Osijek, sad mi tvrde da VGA nije u Osijeku, ja reko pa kako ZG onda zna da je i kolega vaš mi danas rekao da je stigla, kaže on oni to ne mogu znati jer ni ne znaju od koga im je stigla roba. Reko super pa ništa ne znate. Uglavnom sad navodno raspakiravaju robu i kroz 30min ću dobiti pozitivni mail ili neću ništa dobiti ako nije stiglo. :-) Znači KATASTROFA koordinacija...
EDIT: naravno da me nitko nije kontaktirao, a sad vidim da imaju i WD blue i Samsung EVO u Osijeku, barem po ovome što piše na netu, koje nisu imali kad sam pravio narudžbu 7.1. Baš me zanima ako imaju koji će komentar biti kad budem htio mijenjati.