Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.01.2016., 12:45   #19109
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Tako nekako. Lako će te ukupni troškovi uvoza i registracije izaći i preko 2000€.
Ali u DE imaš veći izbor svega, od boje do motora i opreme. Kod nas je oglasnik pun npr. Škoda Fabia dizelaša s ručnom klimom. Fuj. Ja sam u Njemačku išao po Plusa koji me u konačnici izašao isto kao i da sam ga ovdje kupio, ali taj auto ima automatsku klimu, parking senzore, tempomat, full paket el. stabilizacije, dodatni set kotača, grijana sjedala, itd. itd. Bio je od prvog vlasnika, i sa provjerenih 115tkm. Kod nas takvo auto uopće nije bilo moguće kupiti rabljeno, ili jeste ali po suludim cijenama, tipa 10.000 eura za model iz 2005.
U redu, tada dolazi i u obzir Slovenija (blizina) te bi mogao samo platiti troškove uvoza, to bi me ispalo malo manje od 1000€ sveskupa, dakle po Sloveniji komotno mogu tražiti auto od cca. 5500-6000€?

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?...Ci-6%20PRESTAV.

Konkretno sam gledao za ovaj izračun trošarina uz pomoć nekog kalkulatora - ispada oko 2000kn i to je to?

Postoji kakva šansa da ja osobno idem uzeti ili ga moram voziti na kamionu pošto nije registriran?