Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.01.2016., 11:58   #19106
Moto001
Premium

Moto001's Avatar

Datum registracije: Sep 2014
Prije svega moraš znati koju klasu uopće želiš jer ukoliko gledaš klasu Megan nikako ga nemoš uspoređivati sa Puntom ali Punto možeš sa Fabiom,Ibicom,Cliom premda su to isto veći auti od Punta 2003. god kojeg sam imao i nema baš u njemu mjesta i djeluje previše limeno i nesigurno(barem moj utisak).
Ukoliko gledaš dakle Megan i ciljaš na tu klasu onda tu još ide i C4,Focus,Pežo 308, i30, Kia ceed i dr. naravno mogu se naći sa sl. cijenom s razlikom glede benzin/dizel opcije ali dakako tu onda idu i skuplji djelovi i održavanje.

Dakako kao što sam naveo trebaš se odlučiti što želiš jer što i kako god odabrao imaš dosta love koju si spreman potrošiti pa biraš veći auto uz sve njegove mane i pozitivne odlike glede veličine ili manji auto što i neznaći da je to neka velika razlika s obzirom npr. na navedeni manji karavan Škoda Fabia ili takav Clio ili Ibicu(svi dosta komforniji i veći od Punta) dobit ćeš skoro sve što i s meganom,i dr. modelima ako nisu karavanske inačice ali to vjerojatno i sam znaš da uvijek treba biti kompromisa.

Stavio sam link samo kao primjer ali skoro sam siguran da auti kupljeni u dojčlandu su bolji i bolje opremljeni od naših jer nisu pravljeni za isto tržište premda smo svi u EU.Oprema koju imaju u dojčlandu i nema kod nas ni za doplatu tako da......

Ovo je moje viđenje dakako s kojim se možeš i nemoraš složiti ali sam bio u dojčlandu i znam o ćemu je rijeć i zašto zastupam takve stavove.

Pogledaj na mobile.de i evo ti ZIP od Landshuta to je nedaleko granice i vrlo blizu Passau 84030 pa malo pronjuškaj što te zanima i kako se kreću cijene.

Svakako sretno s izborom.
Moto001 je offline   Reply With Quote