View Single Post
Staro 13.01.2016., 10:47   #6
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
@Karlo666 - imam dosta ASUS-a + Merlin FW i rade ODLICNO!! )
5 komada N66U i par komada AC68U, rade 24/7, ali kako imam puno lokacija koje povezujem, na lokacijama koje su manje bitne (samo IP nadzor) nisam htio stavljati skuplji router, jer sam ocekivao da Speedport moze obaviti osnovnu zadacu (dyndns + port fowarding) to je sve, za to mi je apsurdno kupovati skuplji router, to ocekujem od svakog "komada plastike" kojeg ISP dodjeli korisniku, ali ocekivanja su bila prevelika

@Hrvoje_24 - pod domain name - upises svoj hostname koji si registrirao u DynDNS accountu (Dyn.com - My Services - Host Services - tu provjeri jel sve dobro uneseno - obrati paznju da ti pod hostname bude oznaceno Service Type: Host with IP address)

treba vidjeti moze li se doci do onog lika (zaboravio sam ime) koji je direktor za korisnicko iskustvo/zadovoljstvo u HT-u, pa njemu poslati
ili ako netko objavi na https://www.facebook.com/HrvatskiTelekom/ jer ih treba javno brukati, cuo sam da ta onlina podrska od HT-a na facebooku dosta brzo reagira, mozda oni mogu dati neku korisnu informaciju

Zadnje izmijenjeno od: MasterX. 13.01.2016. u 10:59.
MasterX je offline   Reply With Quote