View Single Post
Staro 13.01.2016., 09:34   #1201
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Jesi probao igrat CV-e? Taman posla, još jedan nerf čekić da opale. Ionako su iznerfani do boli. NHF ali to da uspiješ tako idealno lansirat torpeda blizu broda, čak i sa manual dropom je rijetkost. Dovoljno je već čim vidiš da se avioni približavaju počet okretat prema njima i možda popiješ jedno torpedo.

Jedini slučaj gdje je to iole problem su stock brodovi (BB) sa slabim rudder shiftom i mizernim AA. I eventualno najviši tier / Midway sa svojim super brzim avionima. Ako je u blizini neki CA, po mogućnosti USN od Clevelanda nadalje teško da će ti neki avion prić na sigurnu brzinu lansiranja.

Koji BB / tier ako smijem pitati? Samo nemoj reć Arkansas Beta...
U konkretnom slučaju sam igrao sa BB Wyoming, istraženi svi moduli.
Ostao sam potpuno sam na sred mape dok je CA ostao branit bazu od neprijateljskog DD-a.Hebo sam mu svu rodbinu zbog toga!

Naravno, CV s obrušio na mene i nebi to bio problem jer znam kako izbjegavati napad aviona ali doslovno mi je izbacivao torpeda na bok, toliko blizu da je izbjegavanje nemoguće.
U biti, ne tražim nerf CV-a, nego mogućnost manualnog upravljanja AA topovima.
Ovako sam bio "sitting duck", bilo je to ružno za gledat, posebno što sam situaciju 2:6 uspio dovest na 2:2, al nakon toga je krenulo roštiljanje s torpedima.
Sjedi i plači, živi očaj!
BojanZD je offline   Reply With Quote