Bravo je na odličan izbor, samo dosta dizla je dopeljaj iz Slovenije gdje su bili slagani, al niš previše razbijeni. Bravo od 2009.g je redizajniran, još bolja zvučna izolacija, i neke lagane dorade kao zatamnjena prednja svjetla. Dobra ti je kombinacija koju ja imam t-jet s plinom, moj je odradio 120 000km na plin bez problema. 1.3jtd je dobar motor, iako ima lanac, treba ga mijenjati ko zupčasti na nekih do 150 000km. Dobro pro Jeri stanje km jer su to odlično motori i mogu puno km napraviti.
Frend uzeo prije koji dan 2011 Meganea karavana 1.5 dci, isto dobar autić, nekih 6500ojra dopeljaj izvana, ima original nepunih 200 000km, što je normalno jer realna km onog tko uzme dizla je 40-50 000km godišnje. Dizel star 10godina, nema sigurno 150-200 000km
Kiu Ceed 1.4 ima frend, nikak ju prodati, veli auto neide a troši u prosjeku 9 litara,
Po mom mišljenje ju, Grande je preskup, Gore spominjani Clio je bolja opcija.
Naravno na dizlu ima puno skupljih stvari koje mogu otići, posebno ak tebe spadaju.
Al nakon Puntića 1.2 sve je skupo, taj autić je fantastičan za održavanje, zupčasti, natezač i vodena su ispod 500kn i to poznate marke, disk 90kn ,najskuplje pločice koje sam našao 190kn itd itd