View Single Post
Staro 13.01.2016., 01:46   #2337
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Sphere Pregled postova
Neznam sta ti sad ovdje hoces dokazat, ako imas to kuciste nevidim gdje si ti uocio da je glasno ili si se samo referirao na svoj R4 define koji je ionako glasnije kuciste kao i svi ostali Fractalcici od suppressor serije. Normalno dok si u sobi u kojoj nemas apsolutno nikakvog drugog izvora zvuka osim kompa i ventove stavis na max da ces cuti nesto, i to ces cut na bilo kojem kucistu, uostalom nismo svi ni jednako osjetljivi ali ono sta ocu rec je to da sa ventovima na minimum u sobi gdje mi je bas tiho slabo cujem komp, a stoji pola metra od mene.
Također ako je upaljena televizija ili neki drugi uređaj, ili imas komp u dijelu kuce gdje je vise ljudi pa nikad nemas tisinu tj. uvijek netko komunicira i sl. onda tesko da ces cut kuciste, eto ja dok mi tv radi (a nije navinut) svoj komp opce ne cujem, tj mogao bi ga cut kada bi se bas priblizio i koncentrirao na to da ga cujem.

Neznam sta fali onom reviewu, imas dosta slika, rađeno je vise testova, navedeni su svi detalji itd... imas i reviewe na drugim stranicam, svi hvale to kuciste, nemoramo se drzat samo jednog izvora.

To kakav je Thermaltake bio prije me cisto zaboli, cinjenica je da su napravili dobar posao sa ovom serijom kucista i to je to, a ti kmeci do preksutra zato jer ti neodgovara sta je suppressor serija ostavila sve Fraktalcice iza sebe
wohoo, hold your horses decko , cemu iskaljivanje srdzbe po neduznom svijetu??

prvo: svako se, ali ama bas svako u <1000kn klasi, cuje.

drugo: ne citas s razumijevanjem. neman uopce pojma kakvo je to kuciste i sta je jos vaznije - ne zanima me 1%. tek san se referira na onu boldanu recenicu na koju ce svaki 'kompjuterski entuzijast' samo nasmijat znajuci kakve su (polu)proizvode ti ljudi u proslosti prodavali po cijenama jednakim (ili cak i visim!) ko i bolja konkurencija.

ali eto, ti iz konteksta tj. mog potpisa vadis fraktalcic, iz meni potpuno nepoznatog razloga. makar, ovim te putem uvjeravam da je spomenuti fractal pouzdano bia best buy u mom slucaju, jer sam ga novog ovde na trznici dobia za 500 krznenih zivotinjica - i pod novi, doslovce mislim novi, sa svim folijama i vezicama nedirnutim - i k tome jos sa extra ventom kao poklonom prodavaca!

pa samo da se nadovezem na tvoje koristenje deminutiva u pogrdne svrhe s ociglednim ciljem diskreditacije svedskog proizvodaca (valjda iz samo tebi znanog razloga) ovaj post ti moze posluzit ko putokaz da sam jako daleko od fanboya koji ocajnicki stiti svoju investiciju: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1824

eto, sorry na poduzem postu, pohvalno je da baratas podacima koji mogu bit koristan smjerokaz buducim korisnicima, a takoder i prije nego krenes u neki novi krizarski rat protiv fractala ili pak nekih drugih fractala i fractalcica, barem procitaj post dva puta.

peace out.
flyer1 je offline   Reply With Quote