View Single Post
Staro 12.01.2016., 21:50   #1199
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Iskreno, ne treba mi nikakav aim assist mod da tako sprašim ekipu. To već iz iskustva mogu procjeniti. APP metoda, koji puta pogodim lika koji tek izlazi (problem je jedino udaljenost, to odokativno). Slično je i sa torpedima, samo tamo imam legalan nišan - bitno je samo da je brod spotan (tako je pao one shot Tirpitza iz par postova gore).

Ne želim otvarat pandorinu kutiju samo zato jer sam imao par loših dana s Pepsi, ali prije ovog s Coloradom me Amagi rješio s pol mape. Jest, bio sam na samoj sredini i gađali su me Mogami & Myoko pa nisam mogao previše manevrirati da im ne pokažem bok, ali svejedno jesam vijugao. Jesam pod dojmom da je ekipa zadnjih dana postala preciznija nego inače. No, još uvijek mislim da to nije do aim assista nego da sam imao niz lošijih partija.

Ne zavaravam se da smeća koje to koristi nema. Ali, niti jedan aim assist još ne može predvidjeti gdje i kako ću ja manevrirati, pogotovo ako se radi o okretnom brodu poput Pepsi i udaljenostima od 14-15 km.

Top tip: ako voziš cik-cak i vidiš da ti ide salva, jednostavno prestani vozit cik-cak i napravi veći zaokret u zadnjem smjeru u kojem ti je bilo kormilo. 99% izbjegavaš svu salvu.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote