View Single Post
Staro 12.01.2016., 21:28   #1198
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Bas tako, sad kad si pogledao replay i vidio kako igraju sa AA, reci koliko si puta bio svjedok ovakvim glupostima.

Tek ce za 10-15 sec izac iza otoka a vec mu ekipa gadja citadelu Nagledao sam se toga. Al ovaj free AA mod ima gadan zajeb, radi samo ako lik ide broad side i neki mali angle tipa ispod 20°, sve preko toga nisan pokaze da gadjas kao da lik plovi broadside i nemas ga shanse pogodit.
Em onaj dan kad promjene verziju i AA prestane radit, ekipa nije u stanju pogodit ocean, bas vidis kako nemaju pojma gadjat. Em toliko ovise o tome da ako su i znali gadjat, sad su zaboravili jer su se oslanjali na mod.

Overall, ovo nisu tenkovi gdje je travel time shella 1-2 sec, ovdje imas po 18-20 sec travel time i 30sec reload, naravno da je to vjecnost i da ce netko napravit mod da iskoristi to vrijeme. Nije mene strah AA iz daljine, cim indikator pokaze incoming, okreci ili cim si detektiran, to je lako izbjec. Al one na ispod 10km sta te pogodi u 2-3 sec nemas vremena okrenit brod il anglat, sve je direkt citadela sa puno manjim spreadom.

BladeRy je offline   Reply With Quote