12.01.2016., 15:23
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor cccp
Tako je! Ne treba nam nikakav javni servis. Komercijalne televizije i radio nas kvalitetno informiraju i stvaraju kvalitetnu domaću produkciju. A kada bi ukinuli pretplatu ne bi imali ni obavezu da stvaraju informativni i obrazovni program. Bilo bi više mjesta za kvalitetne strane sapunice. Šta će nam političke ili obrazovne emisije na radiju, ciklus klastičnog westerna ili film noira, europski filmovi... Pa tko to gleda? Treba ukinuti i porez za zdravstvo, mirovinsko, trošarine na benzin, vratiti puni porez na svu hranu, knjige, ulaznice za kina, kazališta, ukinuti obavezno osnovno školovanje. Ako se želiš liječiti ili obrazovati plati, zašto bih ja plaćao za tebe? Ako ne želim park za djecu zašto bih ga plaćao? Naknada za vodu? Pa imam bunar iza kuće, zašto da plaćam i to. Uštediš sve to i možeš plaćati veću ratu za bolji mobitel ili pak češće kupiti cigare. Jednostavno bolje uložiti taj ogromni novac koji plaćamo sada za pretplatu.
|
Ja bi gledao na tom javnom servisu recimo domaću košarku, ali je nema tako da ako netko hoće gledati nek plaća ono što ga zanima za tih 80 kuna, eto ja ću uzeti neki sportski satelitski i filmski paket umjesto HRT-a naprimjer.
|
|
|