Citiraj:
Autor gnujko
MA odustajem. Čitao sam da je brod banana i da ga prosječni igrači igraju za k. Idem na Hipstera i Amagija. Za sada. Iako mi se baš i ne grindaju t8 brodovi jer upadaju sa Yamatom i ostalim društvancem iz t9 i t10....to je sranje...
|
Meni je u startu Mogami bila cilj, prekrasno izgleda brod. Al WG usere sve sta takne pa tako i balans Myoko/Mogami i njihov reshuffle. Sa Myoko me islo fino, igrao, uzivao, pobjedjivao i brod sam sebi isplatio popravke i upgradeove (nema premiuma kod mene).
Mogami je vec bila druga kategorija, los range u startu, lako te ubiju BBovi iz daljine, dok pridjes u efektivni domet, svima si glavna meta. Onda sam promjenio stil igre, digao AFT i sad je sasvim druga prica.
Dok sam van det. rangea sipam smrt po brodovima, kad jedan rafal padne na Yamata za 7-9k + jos vatre sta napravi, em sipas svako 9 sec, dmg se gomila. Cruiser ti pridje samo ubacis AP i izbusis ga, DD primi 15 HE poklona i ode gledat ribe.
Brod je dobra priprema za high tier igru, al se treba naviknit. Tuc sa svih 5 tureta samo ako mozes to sigurno radit, inace prednje 3 su dovoljne. Ima dobar arc tako da mozes uhvatit zaklon iza kojeg otoka i bombardirat na max range.