A šta misliš ovi setovi šta sam stavio link da mi se svidilo nije ok ili ? Ovo šta ja koji nisam baš u tome mogu skužit je da snima u full hd no vjerovatno se softverski može namjestit i na manje, disk je 1tb predpostavljam WD purple no i to se može vidit valjda kad se uzima. Što se tiče modela kamere to nemam pojma šta točno trebam gledat kod njih, valjda da li ima kakvih mana i možda otvore leća i ove marke snimača isto ICATCH, Hikvision... da li je to sve ono isto sra*** drugo pakovanje ili ipak ima razlike što hardverski što softverski.
Htio bi isto znat kako to funkcioniralo znači uzeo bi se bežićni nadzor, predpostavljam da mogu putem wirelessa mob, laptop i sve ostalo što lovi net pristupit tome, također me zanima kolko uređaja može istovremeno gledat real time i kako funkcionira snimanje preko uređaja na disk kao i na koju mrežu se spaja da li mora biti od mog routera ili nekako drukčije. I na kraju kad to sve saznam ostaje pitanje koga uzet za postavljanje ko je najpovoljniji

naravno kontaktirat ću ove neke koje sam našao i vidit da li nude tu opciju, no ako je netko postavljao već sebi ili nekom pa znam nekakve povoljne i uredne majstore, slobodno javite.