Tema: Help...opet.
View Single Post
Staro 11.10.2005., 16:00   #20
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Sto se tice sck 939 ploca prvi Asusovi "primjerci" su imali niz problema i los oc potencijal...danas je sve vise-manje ispravljeno (uglavnom novim biosom) pa su ok... Trenutno su se Abit i DFI (normalno tu govorimo o pojedinim modelima) pokazali kao bolji izbor za sck939 i sta se tice stabilnosti i sta se tice oc potencijala/mogucnosti no i Asusice su same po sebi ok makar pojedini modeli ne opravdavaju svoju visoku cijenu...
Ja bi prema svom iskustvu sto se tice sck939 to ovako nekako poslozio (neda mi se sad pisati pojedinacno nazive modela(ultra-d isl.) no to se podrazumijeva da se nemisli na bas sve proizvode navedene marke):
-Zahtjevni korisnici i oc-eri:
DFI,Abit
-Stabilnos i zelja za sta manjom gnjavazom:
Abit
-Normalni korisnici s malim ili nikakvim zanimanjem za oc:
Abit,Asus,Epox,Foxconn
-Vecina korisnika-dakle bez oc-a s pitanjem:"Zalim samo da mi to radi da mogu igrati/slusati/gledati...."
najjeftiniji modeli marki(sve iznad bi bilo bacanje para za nesto sto im nije potrebno): Gigabyte, MSI, Chainatech, Asrock, Albatron, Epox...

Sada sigurno da i Gigabyte, MSI Asus i drugi imaju svoje ploce namijenjene oc entuzijastima no po meni u tom cjenovnom razredu ne pruzaju toliko koliko navedene dvije (DFI,Abit kod kojih se mogu naci i jeftiniji oc frendly modeli tipa DAGF) te nesto tipa foxconn sto za male novce pruza mnogo...