Jučer popodne 5 partija s Gnjevnim (kapetan još na 50%) i 4 pobjede. U svakoj od partija 3 killa s tim da zadnja partija kad smo spušili - 4 killa. Taj brod je stvarno sweet spot ru DDa. A bome u tom tieru je gunboat edge fajt samo takav, slično kao sa Pljeskom u ranked. Nema većeg uzbuđenja od onog kad ostanem sam s dva Fubukija i Tirpitzem i onda roknem Fubukije u izrazito intenzivnoj borbi da bi na kraju spušio na istek vremena hehe....
Nurnberg je lagano upgrejdani Konigsberg ali se češće sreće sa jačim brodovima. Nema nekog smisla imho. Produžio sam premium acc jer želim tog Hipstera.
Nego sad moram odlučiti hoću li ići na Colorado pa na Carolinu ili na Amagija. Koji je BB bolji izbor u t8? Ili je spika kao u t7 ("ovisi koji stil igre voliš").
Definitivno idem i na Mogamija jer imam neki feeling da bi mi se mogao svidjeti više od Myoka baš kao što mi se Pensa više sviđa od neuzbudljivog Clevea. Uglavnom to bi bilo to što bi uspio izgrindat s ovim premiumom a idući kupujem kad se pojave švapski BB. Dobro će doći i za brže grindanje XPa kapetana na postojećim brodovima. AFT za Pljesku i Pepsi, concealment za Minekazea itd...
PS: Za vas koji imate Mogami...koji stil joj bolje leži...manji ili veći gunovi? Što se pokazalo bolje u praksi?