View Single Post
Staro 11.01.2016., 15:59   #931
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor RimtuTiTuki Pregled postova
Bolje da nemaš knauf na zidovima... možda izgleda urednije, ali ovo je puno bolje rješenje što se tiče zvuka... Knauf grozno reflektira zvuk

BTW... kad vidim gdje ti je radni stol, uopće ne razumijem što će ti media player ili HTPC... stavi normalnu PC kantu tamo, spoji projektor kao drugi monitor, i nemaš brige... imaš savršeno rješenje...
Opcenito je zvuk jako ugoadan, filmski, kako da se izrazim, bogat, ispuni se prostorija od sale. Polozaj surrounda mi se pokazao odlican, i iznenadio sam se koliko dobro se zvuk "pozicionira" u prostoru..
Nema jeke nimalo, kad se sjedi dolje i prica totalno je razgovjetno, valjda taj debeli tepih sa jos dodatnom podlogom za izolaciju i toplinu skroz dampira prostoriju.

sto se tice kompa, tako sada radi, no nekako sam tio nesto sto bi radilo 24h, sa malom potrosnjom, i torrent masinica... nije da me smeta da mi komp radi stalno, no htio sam i razdvojiti kompletno kino od kompa, keep it clean and simple, kako kazu

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
I koji su to zvučnici? Lagano slinim za tim receiverom, da izbacim Z5500 i stereo pojačalo i složim si pravi stereo 5.1...
Fronte su Polk Audio RTi A5, centar je Polk audio CSi A6, a surroundi su Polk Audio RTi 25, sub je isto polk audio PSW250.. surroundi i sub su stari jedno 10 godina, ali i dalje rade pristojno. SUb mozda eventualno promijenim, no posto zivim u kuci sa dvoje male djece i kuca koja je spojena na drugu i susjedi sigurno sve cuju jer ja cujem njih, onda... nema smisla... i ovaj dade dovoljno dubine kad zatreba...

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
don't do that ako imaš iole bolji stereo
provokatoru, sto imas protiv mojih zvucnika i receivera, os batina a a a
Gabre je offline   Reply With Quote