View Single Post
Staro 11.01.2016., 12:33   #6069
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Ali onda su usluge na onoj adresi iskljucene ? Ako je tako onda je to sasvim nova situacija koja u globalu moze dobro po tebe zavrsiti.

Ako je tamo iskljuceno zbog preseljenja i prosao rok i ne mogu ukljuciti na novoj adresi jer netko nije tamo svoj posao odradio i provjerio mogucnost na novoj adresi prije iskljucenja stare, onda je iskljucivo njihov problem sadasnja situacija.

Sta krijes ko zmija noge cjelu kronologiju desavanja ? Mora se cupati info

Znaci bilo je: Zahtjev-Iskljucenje-Preseljenje-Zapelo nemoze-Stornirano i sad tak kako je.

Da, ako je tako onda si miran, jedno ako se odluce zicu provuc, onda si nahebo.
Da, držali su liniju uključenu još par dana nakon 4.11 dok nisu valjda provjerili dal na novoj adresi ima tehničkih uvjeta. Računi mi nakon 4.11 nisu stizali, tj za 11 mj je došao za ta 4 dana u 12 ništa.

Da ideš zvat i pitat za net na mojoj adresi rekli bi da može al kad bi to trebalo odradit onda bi došlo do problema jer kao što sam rekao, slobodne parice nema, na stupu kod mene nema u kutiji slobodnih mjesta i za kraj nema žice od stupa do mene (ima al od druge linije, za ovo mora nova)

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote