View Single Post
Staro 10.01.2016., 00:07   #1942
elanor09
Registered User

Datum registracije: Jan 2016
Citiraj:
Autor rkaracic Pregled postova
Pozdrav,

imam problema sa gaženjem DD-WRT-a na SX763. Stavio sam za probu novu verziju iz početnog post-a, ali sada ne mogu vratiti OpenWRT.

U virtualci imam stari Ubuntu i uredno dolazim do failsafe UI-a, ali mi ne prolazi flashanje OpenWRT-a, dok flashanje DD-WRT-a svaki put uredno prođe. OpenWRT dođe do koraka gdje mi browser izbaci prozorčić za download, ali se dalje ništa ne događa.

Jedina razlika između datoteka je što su OpenWRT-ove .image , a DD-WRT-ove .bin formata. Da li je moguće da je DD-WRT nešto smrdao pa da prolaze samo .bin fileovi?

EDIT:

Uspio sam napraviti workaround. Flasham preko failsafe-a DD-WRT i onda SCP-om prebacim OpenWRT image u /tmp na routeru. Nakon toga pregazim sa dd naredbom OpenWRT preko DD-WRT-a i zasad uredno radi.
I ja imam takvih problema, a čini se i dosta drugih ljudi - flash DD-WRT-a prolazi (u mom slučaju je prošao na starijim verzijama Firefox-a - 3.0.16 ili 10, isprobano na windows xp-u u VM i ubuntu 10). Međutim, image OpenWRT-a se nikako ne želi flashati!

Sad me zanima koji si /dev uređaj prešao s dd komandom? Potez je zanimljiv, ali me pomalo strah pucati po flash memoriji da ne bih prebrisao neke ključne stvari. Radi li ti još filesafe UI nakon toga?
elanor09 je offline   Reply With Quote