Citiraj:
Autor rkaracic
Pozdrav,
imam problema sa gaženjem DD-WRT-a na SX763. Stavio sam za probu novu verziju iz početnog post-a, ali sada ne mogu vratiti OpenWRT.
U virtualci imam stari Ubuntu i uredno dolazim do failsafe UI-a, ali mi ne prolazi flashanje OpenWRT-a, dok flashanje DD-WRT-a svaki put uredno prođe. OpenWRT dođe do koraka gdje mi browser izbaci prozorčić za download, ali se dalje ništa ne događa.
Jedina razlika između datoteka je što su OpenWRT-ove .image , a DD-WRT-ove .bin formata. Da li je moguće da je DD-WRT nešto smrdao pa da prolaze samo .bin fileovi?
EDIT:
Uspio sam napraviti workaround. Flasham preko failsafe-a DD-WRT i onda SCP-om prebacim OpenWRT image u /tmp na routeru. Nakon toga pregazim sa dd naredbom OpenWRT preko DD-WRT-a i zasad uredno radi.
|
I ja imam takvih problema, a čini se i dosta drugih ljudi - flash DD-WRT-a prolazi (u mom slučaju je prošao na starijim verzijama Firefox-a - 3.0.16 ili 10, isprobano na windows xp-u u VM i ubuntu 10). Međutim, image OpenWRT-a se nikako ne želi flashati!
Sad me zanima koji si /dev uređaj prešao s dd komandom? Potez je zanimljiv, ali me pomalo strah pucati po flash memoriji da ne bih prebrisao neke ključne stvari.

Radi li ti još filesafe UI nakon toga?