Citiraj:
Autor Mileni
Pod najbolji statisticar mislio sam da lik igra samo za svoju statistiku. On ne igra radi Reala, niti za Real. Real je tu radi njega.
|
Ok,kakvu statistiku,golova,asistencija,čega?
Citiraj:
Autor Mileni
I neki se kao mala djeca stalno vracaju na te fore 'nisi realan, pa ti mrzis ronalda'. Nije da mi je drag, ali sam realan. Jer gore nabrojano su samo ciste brojke. Nisam spominjao neke njegove osobine koje su mi mrske, vec samo utakmice koje isti igra, ali i utakmice u kojima isti statira.
Niti sam ikad tvrdio da Ronaldo ne valja. Toliko lud/glup nisam, jer lik je fantastican igrac. No ono sto tvrdim i pri cemu stojim - on igra za sebe. A ne za klub. Klub igra za njega i njegovu statistiku.
|
Šta je nogomet nego čiste brojke? Dali je nogomet igra u kojoj pobjeđuje onaj koji ima veću BROJKU u rubrici GOLOVI od protivničke momčadi?
Citiraj:
Autor Mileni
Ponovno cu se vratiti i napomenuti izjednacujuci gol protiv Atletica u finalu LP, kao i na njegov gol za 4:1 iz penala u istoj utakmici. Prvi gol je trebao slaviti ko lud, ali ga uopce nije proslavio. Za cetvrti gol, onaj kojeg je on zabio, svi znamo kako je slavlje i urlikanje islo.
|
O isusek ako je ovo argument onda ubuduće možemo o kurvama,belom,cugi i zubacima,al o nogometu više ne
Dali se radi o istoj tekmi gdje je dotični zabnio i asistirao?
Citiraj:
Autor Mileni
Ovakvih primjera ima jedno 100 kad je on u pitanju. Zato i tvrdim da je najbolji statisticar na svijetu.
Za ekipu koja spominje njegov period u ManUtd... Pa taj ronaldo i ovaj danas nisu dva ista igraca. Onaj je probijao, nabacivao, udarao, grizao, driblao, klizao, ma sve. Ukratko - borio je se. Za ManU. Ovaj danas zabija kud i kamo vise, no sve gore nabrojano vise nema.
|
Vratio bi se na prvo pitanje.
A na drugome vidim da nisi na ti sa nogometom. Danas je duplo efikasniji igrač. Evo i gospodin A.R. se slaže i veli isto uz to da je njegova rola evoluirala i da više niti ne igra krilo već de fakto krilnog napadača(veli da je velika razlika) i kaže ti da radi stvari kakve nitko nikada u istoriji nogometa nije radio u najačoj ligi na svijetu.
Sad možemo debatirati koliko dotični A.R. ima kredibilitet jer je stjeran iz danaske zbog cuganja

al momak je zabijao Villarealu ipak,kasnije bumo vam lupili selfi iz izlaska